logo camping en caravanstalling De Omloop

Minicamping De Omloop

divider inleiding
Zoek je een gemoedelijke, kleine en rustige minicamping op acceptabele afstand van de randstad? Ben je graag de hele dag buiten en geniet je van rust, van ontspannen gastvrijheid en een persoonlijke sfeer? Dan ben je bij Minicamping De Omloop in Burgh Haamstede op de juiste plaats! Hier campeer je kleinschalig, back-to-basic en vooral rustig op één van de mooiste plekken van Zeeland.

Faciliteiten

Op onze minicamping vind je seizoensplaatsen en vaste plaatsen, allemaal voorzien van 16 Amp. elektra. De auto’s kunnen dicht bij de caravan geparkeerd worden. Camping De Omloop is een eenvoudige camping maar heeft de noodzakelijke basisfaciliteiten hierdoor heel goed op orde.

WiFi op de hele camping

Gratis parkeren dichtbij je plaats

Fraaie Jeu des boulesbaan

Eenvoudig & schoon sanitair

Fietsverhuur met degelijke fietsen

16 Amp. Electra op elke plaats
vaste plaats

Vaste plaats

Ongeacht het seizoen heb je beschikking over een fraaie plaats op minicamping De Omloop. Een passende oplossing voor diegenen, die het gehele jaar van de mooie omgeving willen genieten.

Vaste plaats

(jaarrond)
op aanvraag*

seizoensplaats

Seizoensplaats

Je ontvlucht de dagelijkse sleur & hektiek wanneer je er maar zin in hebt. Je parkeert de auto dicht bij de caravan en daarna is het volop uitrusten op je prachtige seizoensplaats op minicamping De Omloop.

Seizoensplaats

(gehele seizoen maart t/m oktober)
vanaf € 1250,-*

periode kiezen

Voor of Najaar

Het is ook mogelijk met je tourcaravan of camper een plaats voor een periode te huren. Het voordeel hiervan is, dat je voordeliger vakantie kunt vieren op een vooraf bepaalde periode van het jaar.

Voor- of Najaarsplaats

(maart t/m mei of sept t/m oktober)
vanaf € 495,-*

Periode op afspraak

Uiteraard kan je zelf een (kortere) periode kiezen om te komen camperen op Camping De Omloop. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op:

+31(0)111 652 412

Ideale Uitvalsbasis

Minicamping ‘De Omloop’ is een ideale uitvalbasis voor de mooiste fiets- en wandeltochten in de prachtige omgeving. Natuurliefhebbers kunnen genieten in het gebied van de Zeepeduinen of de bossen en stranden van Westerschouwen. Het toeristendorp Renesse ligt 5km verderop, voor het geval je wat meer levendigheid en drukte op wil zoeken. Het centrum van Haamstede ligt op ongeveer 200m loopafstand, met verscheidene terrasjes en diverse eetgelegenheden en de onmisbare practische voorzieningen, zoals de supermarkt.
divider

Bezoektips:

Natuurgebieden

westenschouwen De Kop van Schouwen is een groot en afwisselend duingebied bij Burgh-Haamstede. Op korte afstand komen meerdere landschappen voor, wat het gebied uitermate geschikt maakt voor boeiende fiets- en wandeltochten.

Oosterscheldekering

oosterscheldekering Oorspronkelijk zou de Oosterschelde volledig afgedamd worden maar door protesten door milieuorganisaties en visserij werd besloten het getij te behouden door de bouw van de imposante Oosterscheldekering.

Watersnoodmuseum

watersnoodmuseum De Verhalen over Water, dat is waar dit museum over gaat. Verhalen over de Watersnood van '53, verhalen over de wederopbouw, verhalen over de Deltawerken. Steeds verteld door de mensen die het hebben meegemaakt.

Historische Steden

historische steden Breng een bezoek aan historische steden Veere, Middelburg, Goes of Zierikzee en ontdek het rijke verleden van Zeeland waarin de oorlog met de Spanjaarden en de opkomst van de VOC een belangrijke rol hebben gespeeld

Caravanstalling
De Omloop

Bij caravanstalling De Omloop, voorheen bekend als Jonker Caravanstalling, bieden we stallingsruimte aan in een kassencomplex. Je caravan, camper maar ook oldtimer of vouwwagen staat hier in een droge en veilige opslag in een afgesloten ruimte. De stalling ligt net even buiten Burgh-Haamstede en is dus makkelijk te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden, de tarieven of wil je de stalling eens komen bekijken? Dat kan, je bent van harte welkom. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
divider stalling

Stalling

Je eigendom wordt veilig en droog gestald in onze overdekte en afgesloten hal. Als stallinghouder willen wij geen onbevoegden bij je eigendom. Wij zorgen ervoor dat je eigendom buiten klaar staat op een van te voren afgesproken tijdstip. Bovendien bieden we de extra mogelijkheid om uw caravan te halen of te brengen, indien gewenst.

Tarieven

De kosten voor het stallen van je object bedragen: Caravan: € 40,- per meter, per jaar
Camper: € 65,- per meter, per jaar
Vouwwagen/aanhanger: € 40,- per meter, per jaar
Auto: € 300,- per jaar
Motor of scooter: € 100,- per jaar

Openingstijden

Maandag: 9:00-11:00 / 19:00-20:00
Woensdag: 9:00-12:00 / 19:00-20:00
Vrijdag: 9:00-12:00 / 19:00-20:00
Zaterdag: 9:00-12:00

Algemene Voorwaarden

• De stalling geldt voor een periode van 12 maanden.
• De overeenkomst wordt telkens stilzwijgend verlengd, voor de zelfde periode als waarvoor zij is aangegaan.
• Het object mag 3x per jaar opgehaald worden. Wil je je eigendom vaker ophalen, dan rekenen we een vergoeding van € 20,-
• Opzeggingen dienen minstens 3 maanden voor het einde van het contract per mail of schriftelijk te worden doorgegeven.

Meer informatie?

Stel hier gerust al je vragen!


Minicamping De Omloop

Minicamping en caravanstalling De Omloop is opgericht door de familie Jonker en ligt vlak bij het dorpje Burgh-Haamstede in de provincie Zeeland. De camping bestaat uit vaste plaatsen en seizoensplaatsen. De gasten bestaan voornamelijk uit 50-plussers die houden van rust, natuur en sportieve ontspanning.

* Tariefvoorwaarden

Onze tarieven zijn exclusief de volgende kosten:
• Toeristenbelasting: € 1,15 p.p.p.n.
• Water: € 5,00 per m3
• Elektriciteit (16Amp.): € 0,25 per KWh
(Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden)

Adresgegevens

Omloopsweg 9a
4328 EC
Burgh-Haamstede

Contactgegevens

T: +31(0)111 652 412
E: info@caravanstallingdeomloop.nl
© 2018 Minicamping De Omloop - realisatie: C & G Ontwerpers